Επικαιροτητα

Αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης

Φωτογραφία: tripolis.gr

ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών.

Ο Δήμος Τρίπολης για τρίτη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», λειτουργώντας Δομές ΚΔΑΠ στο 3ο και στο 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο ΚΔΑΠ ΘΑΝΑ και στο ΚΔΑΠ ΜΗΛΙΑΣ, με ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών, που επιθυμούν να απασχοληθούν δημιουργικά τις απογευματινές ώρες, αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες τις πρωινές ώρες (SUMMER CAMP 2022).

(Διάρκεια προγράμματος 1-9-2022 έως 31-7-2023).

Κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε Πρότυπους χώρους Κ.Δ.Α.Π., για παιδιά από 5-12 ετών όπου θα τους προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως αθλοπαιδιές, στίβο, χορό, σχολική μελέτη, εξάσκηση λόγου και αριθμητικής, φιλαναγνωσία, εργαστήρια ρομποτικής, επιστήμης και περιβάλλοντος, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, μουσικής κ.α.

Σας καλούμε λοιπόν, να συμπληρώσετε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας ή να την καταθέσετε στο Δημαρχείο (Τμήμα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, στο ισόγειο του Δημαρχείου) ή να την αποστείλετε με email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ή να την υποβάλετε ηλεκτρονικά στο https://forms.gle/YaaRrSWm3f9sXugBA, το αργότερο έως 27/5/2022.

Aν δεν έχετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του Δήμου (https://www. tripolis.gr), ή ακόμα και να μας στείλετε email με τα στοιχεία σας (όνομα, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , προκειμένου να σας την αποστείλουμε, αλλά και για να σας λύσουμε τυχόν απορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2713 600 480,-479, 2713 610 456 & 6948117246.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και "κατεβάστε" την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.