Επικαιροτητα

Σκέψεις για τη δημιουργία μνημείου στο Αστρος

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Τι συζήτησαν Νίκας-Καμπύλης.

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 19 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία ήταν παρούσα και η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας Χριστίνα Αναγνωστάκου, συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στην περιοχή του δήμου.

Συζητήθηκαν ειδικότερα έργα που αφορούν σε ύδρευση και αποχέτευση, καθώς και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του δήμου, ενώ από τον περιφερειάρχη αναφέρθηκε ακόμα η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια ενός μνημείου στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η Β΄ εν Αστρει Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων, τον Απρίλιο του 1823.

Από την πλευρά του δημάρχου, εκφράστηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση, τόσο για την συνδρομή της Περιφέρειας προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και για την συνεργασία μαζί της για την προώθηση των έργων, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.