Επικαιροτητα

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε την Τρίπολη πιο ανθρώπινη πόλη»

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης

Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη, συνεπής στην προσπάθεια της να εξασφαλίζει συνεχώς νέες χρηματοδοτήσεις, εξασφάλισε άλλες 320.000 € για την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων, εκ των οποίων τα 2 είναι ποδήλατα ΑμεΑ.

Την Τρίτη (24/5/2022), έγινε αποδοχή της χρηματοδότησης, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.

Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει εκτός από τα ποδήλατα, τους σταθμούς φόρτισης και στάθμευσης των ποδηλάτων, καθώς και το λογισμικό για την ενοικίαση τους και τη χρήση τους από τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Εξασφαλίσαμε ακόμα μία χρηματοδότηση προς την κατεύθυνση η Τρίπολη να γίνει μία πιο ανθρώπινη πόλη, με λιγότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση και με έμφαση στη χρήση του ποδηλάτου.

Σύντομα θα προχωρήσουμε στο διαγωνισμό για την προμήθεια τους και σε λίγους μήνες η πόλη μας θα διαθέτει, σε πολυσύχναστα σημεία, ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη βόλτα τους ή τις δουλειές τους».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.