Επικαιροτητα

Από Τρίτη σε Τρίτη το ραντεβού για το τρένο στην Πελοπόννησο

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Π. Νίκα στο υπουργείο Μεταφορών θα γίνει -τελικά- την τελευταία μέρα του Μάη.

Αναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη 31 Μαΐου, στις 10 το πρωί, η αρχικά προγραμματισμένη για χθες 24 του μήνα συνάντηση, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Αθήνα, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με στελέχη του εν λόγω υπουργείου και της διοίκησης του ΟΣΕ, σχετικά με το θέμα της επαναλειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου στην Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Μαΐου, ο περιφερειάρχης σε ανάλογη συνάντηση που είχε στο υπουργείο με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα -με τη συμμετοχή και του αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου- είχε συζητήσει εκτενώς την διαδικασία που εξελίσσεται, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο. 

Παράλληλα, είχε εξεταστεί συνολικά και το θέμα της επανενεργοποίησης του μετρικού δικτύου μέχρι την Καλαμάτα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.