Επικαιροτητα

Σύσκεψη στην Τρίπολη για θέματα του πρωτογενή τομέα

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Διαβάστε ποια θέματα συζητήθηκαν.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συγκάλεσε χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σύσκεψη με τους διευθυντές των 6 ΔΑΟΚ, με τη συμμετοχή και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η πορεία της δακοκτονίας, ζητήματα σχετικά με την άρδευση στις Περιφερειακές Ενότητες, η εξέλιξη των αναδασμών σε Φενεό, Αργολίδα και Δώριο, η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον ΕΛΓΟ “Δήμητρα” που ήδη ξεκίνησε από την Τριφυλία, καθώς και η οργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων από τς ΔΑΟΚ σχετικά με επιστημονικά θέματα γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας.

Ακόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.