Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Δεν διαχωρίζουμε την πόλη από τα χωριά μας (pics)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Στην υπογραφή νέων συμβάσεων, για τσιμεντοστρώσεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης, προχώρησε την Τρίτη (21/6/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Πρόκειται για συμβάσεις, προϋπολογισμού 100.000 €, οι οποίες αφορούν τσιμεντοστρώσεις στα χωριά των δημοτικών ενοτήτων Βαλτετσίου, Λεβιδίου, Φαλάνθου και Μαντινείας.

Είχε προηγηθεί, προ ημερών, η υπογραφή συμβάσεων για τις άλλες τέσσερις δημοτικές ενότητες, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σε δήλωσή του, αναφέρει: "Δεν διαχωρίζουμε την πόλη από τα χωριά μας. Τα αντιμετωπίζουμε ισότιμα και το κάνουμε στην πράξη.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους συνδημότες μας που ζουν στην περιφέρεια του Δήμου και για το λόγο αυτό υλοποιούμε έργα τσιμεντοστρώσεων, στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων.

Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και αντιμετωπίζουμε προβλήματα πρόσβασης, μέσα στα χωριά μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.