Επικαιροτητα

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τρίπολη (XAΡΤΗΣ)

Φωτογραφία: tripolis.gr

"Είμαστε η δημοτική αρχή που ξεκίνησε τη σταδιακή εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης", δήλωσε ο Κ. Τζιούμης.

Στο πλαίσιο εφαρμογής της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης, η δημοτική αρχή προχωρά σταδιακά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, η οδός «Β. Οικονομίδου» πλέον είναι άνοδος (από κάθοδος), στο τμήμα από την οδό «28ης Οκτωβρίου» ως την οδό «Μαινάλου».

Επιπλέον, αλλάζει κατεύθυνση από άνοδο σε κάθοδο η κυκλοφορία και στην οδό «Δημητρίου Γουδή», στο τμήμα από την οδό «Μαινάλου» ως την οδό «28ης Οκτωβρίου», σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημειώνει: "Εργαζόμαστε διαρκώς με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Είμαστε η δημοτική αρχή που ξεκίνησε τη σταδιακή εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.