Επικαιροτητα

"Καμπανάκι" ΠΟΕΔΗΝ για ακτινολόγους στο Παναρκαδικό

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος επικαλείται στην καταγγελία του συγγενείς ασθενών!

Έκκληση προς το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη με ακτινολόγους απηύθυνε ο Μιχάλης Γιαννάκος, έπειτα από καταγγελίες συγγενών ασθενών στην ΠΟΕΔΗΝ.

Η ανακοίνωση του προέδρου της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

"Όπως μας κατήγγειλαν συγγενείς ασθενών και επιβεβαιώσαμε από εργαζόμενους του Νοσοκομείου ο αξονικός δεν λειτουργεί πολλές ημέρες κάθε μήνα.

Τα έκτακτα περιστατικά διακομίζονται σε νοσοκομεία των κοντινότερων πόλεων για αξονική με μεγάλη επικινδυνότητα για τους ασθενείς λόγω καθυστέρησης της διάγνωσης.

Το χειρότερο όλων είναι ότι έκτακτα περιστατικά σε σοβαρή κατάσταση διασωληνώνονται στα Επείγοντα και μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία να υποβληθούν σε αξονική.

Επίσης το Νοσοκομείο διαθέτει Μαστογράφο, υπέρηχο και μαγνήτη. Όλα υπολειτουργούν εξ αιτίας της έλλειψης ιατρών ακτινολόγων. Υπηρετούν δύο στο Νοσοκομείο και μένουν ακάλυπτες περίπου οι μισές ημέρες κάθε μήνα. Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να επιλύσει το μείζον αυτό ζήτημα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.