Επικαιροτητα

Ο Δήμος Ν. Κυνουρίας αποκτά info kiosk

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν και στην Π.Ε. Αρκαδίας έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες, Τρίτη 12 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργου συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε δημοτικές οδούς σε Χράνους, Χρούσα και Νεοχώριο, από πιστώσεις του του 5ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

Επίσης, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ έργου αντιπλημμυρικής προστασίας με την κατασκευή συρματοκιβωτίων στα πρανή του ποταμού Ξερίλα στις περιοχές Βελιγοστή και Κοτσιρίδι, με πιστώσεις του του 5ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, επίσης, εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 318.548,39 ευρώ έργο προστασίας από  την θαλάσσια διάβρωση του παραλιακού δρόμου στην περιοχή Ατσίγγανος στο Παράλιο Αστρος.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του “Πάρνωνας Α.Ε.” ΑΟΤΑ για την οργάνωση και λειτουργία στον εν λόγω δήμο περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk).

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.