Επικαιροτητα

Τη Δευτέρα η νέα δημοπρασία για την εκμίσθωση κυλικείου του ΔΑΚ Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Αγονος και ο επαναληπτικός διαγωνισμός. Η 8η Αυγούστου η νέα ημερομηνία της δημοπρασίας.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Τρίπολης, αποτελούμενο από ενιαίο χώρο διαστάσεων 8m x 9m, ήτοι 72m2, που βρίσκεται στη ανατολική πλευρά των αθλητικών χώρων και παρά την κεντρική είσοδο και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον ως κυλικείο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 08η Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 έως 12:00 στα γραφεία του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, που βρίσκονται επί των οδών Εθνικής Αντίστασης και Παπαρρηγοπούλου (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης). 

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των διακοσίων πενήντα € (250,00 €) για κάθε μήνα του πρώτου μισθωτικού έτους, μη συμπεριλαμβανομένου του νομίμου τέλους 2 χαρτοσήμου. 

Η διάρκεια μίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού με δυνατότητα παράτασης τρία (3) έτη ακόμη μετά από αίτηση του μισθωτή και τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται ποσό ίσο προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου ορίου πρώτης προσφοράς, υπολογιζόμενο για ολόκληρη την πρώτη μισθωτική περίοδο. Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και έτσι καθίσταται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.