Επικαιροτητα

Παραδίδεται αύριο το σύστημα πυρόσβεσης στις Μυκήνες

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Αύριο, Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, θα γίνει η απόδοση του ολοκληρωμένου συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Η σχετική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 6.30 το απόγευμα, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, στον πιο πάνω αρχαιολογικό χώρο. Το έργο, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ, υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Οπως έγινε γνωστό, επίσης, προγραμματίζεται στη συνέχεια η υπογραφή – από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και την υπουργό Λ. Μενδώνη- τριων προγραμματικών συμβάσεων, α) για τον αγωγό τροφοδοσίας νερού ύδρευσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, β) για μελέτες και τεχνική βοήθεια ως προς την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων στην Π.Ε. Αργολίδας και γ) για την ολοκλήρωση των μελετών ωρίμανσης του έργου στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του κτηρίου των τουρκικών λουτρών (χαμάμ) στο Ναύπλιο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.