Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις και στην Τρίπολη και στα χωριά μας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά με όμορφα τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς οργανώθηκε, το βράδυ της Τρίτης (2/8/2022), στην πλατεία της Νεστάνης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Βασίλη Σπέντζο.

Ελληνικά λαϊκά τραγούδια παρουσίασε το μουσικό σχήμα «Ωδική Βοήθεια», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γρηγόρη Παπαντώνη, ενώ προηγήθηκαν παραδοσιακοί χοροί από τη χορευτική ομάδα Νεστάνης, με την επίβλεψη της Ελένης Κέζα.

Στο τραγούδι ήταν η Βάλια Μπελίτσου και ο Χάρης Γιαννατσέλης, ο Τάσος Γεωργουδιός στην κιθάρα και στο τραγούδι και ο Νίκος Κλειώρης στο μπουζούκι.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, τόνισε: "Για τον Δήμο Τρίπολης είναι μεγάλη χαρά να συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις μαζί με τις τοπικές μας κοινότητες, όπως σήμερα στη Νεστάνη. Εκδηλώσεις που τιμούν το ελληνικό τραγούδι και τους παραδοσιακούς χορούς. Θέλουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στην Τρίπολη, αλλά και στα χωριά μας και αυτό το κάνουμε πράξη".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.