Επικαιροτητα

Στις... ράγες η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη

Ενα από τα έργα που... φέρνει η απολιγνιτοποίηση.

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 9 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά μέσω επίσημης ενημέρωσης η Περιφέρεια, ενέκρινε, τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα: 

α) συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Θάνα – Περπατάρη, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, 

β) συντήρησης και αποκατάστασης σε δρόμους που συμβάλουν στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Καρυές Αργολίδας (προς μονή Γρηγοροεπηκόου), προϋπολογισμού 340.000 ευρώ και 

γ) ανέγερσης, στη Μεγαλόπολη, μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων (ΜΦΗ) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προϋπολογισμού 3.778.225,81 ευρώ.

Ακόμα, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του προσωρινού αναδόχου κατακύρωσης της σύμβασης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου αντικατάστασης τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Επίσης, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση των όρων και της σκοπιμότητας της διακήρυξης με αντικείμενο την μίσθωση ενός ακινήτου στην Κόρινθο για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, καθώς και στην έγκριση της διαδικασίας που αφορά στην μεταφορά των μαθητών στην Π.Ε. Κορινθίας για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Εξ άλλου, εκτός ημερησίας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενέκρινε στη χθεσινή της συνεδρίαση το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο συντήρησης της δημοτικής οδοποιίας του Δήμου Ελαφονήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.