Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Κάνουμε δουλειά, αντιμετωπίζουμε ισότιμα την πόλη και τα χωριά μας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Με αμείωτη ένταση, ο Δήμος Τρίπολης, προχωρά σε εργασίες διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμων και χανδάκων, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στα χωριά.

Συγχρόνως, σύμφωνα με όσα αναφέρει δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, γίνονται και καθαρισμοί δρόμων, ενώ τα συνεργεία του δήμου, προβαίνουν και σε άλλες βελτιωτικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, εξελίσσονται εργασίες στα χωριά Κολλίνες, Αλέα, Βαλτέτσι, Στρίγκου, Παλλάντιο, Επισκοπή, Πηγαδάκια και Πιάνα, καθώς και μέσα στην Τρίπολη.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σε δηλώσεις του, υπογραμμίζει: "Μηχανήματα βρίσκονται διαρκώς σε κάθε γωνιά του Δήμου μας και προχωρούν σε εργασίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Προχωράμε σε παρεμβάσεις για ανάγκες που υπάρχουν εντός της Τρίπολης, ενώ παράλληλα υλοποιούμε την ξεκάθαρη η δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα την πόλη και τα χωριά μας, από την πρώτη μέρα αυτή της θητείας μας. Δεν λέμε λόγια, προχωράμε με πράξεις".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.