Επικαιροτητα

"Σκληρή" αντιπαράθεση Νίκα- Τατούλη

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Περιφερειακό Συμβούλιο, 17η Τακτική Συνεδρίαση, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Με το "βλέμμα στραμμένο" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται πως είναι ήδη οι δυο μεγαλύτερες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Μάλιστα, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, "προκάλεσε" το νυν Περιφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Νίκα, να "κατέβει" στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος- γεγονός που η ίδια δεν θεωρεί πιθανό...

Τατούλης: "Πολιτικός χωρίς προσωπικότητα ο κ. Νίκας"

Ο πρώην Περιφερειάρχης,- αφού κατονόμασε ως υπεύθυνο το γραφείο του νυν Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, για την μεθοδευμένη υπόθεση με τους "κοριούς" στο γραφείο της τότε Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Αλιφέρη, υπόθεση που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν τις εκλογές του 2019 και δεν οδήγησε πουθενά, όσον αφορά την εισαγγελική έρευνα-, ανέφερε, σχετικά με την πολιτική οντότητα του κ. Νίκα, πως πρόκειται για πολιτικό χωρίς προσωπικότητα, που "φιλούσε τα χέρια του Σαμαρά" και ήταν "τυχερός" που επικράτησε στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019. Προφανώς, ο κ. Τατούλης εννοούσε πως ο κ. Νίκας ευνοήθηκε από τις συγκυρίες. Ουσιαστικά, ο κ. Τατούλης θέλησε ν' αντιπαραβάλλει τη δική του πολιτική διαδρομή μ' αυτή του κ. Νίκα, ενώ ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Σκαντζός, σχολίασε: "Πάντα έτσι τα έλεγες, Πέτρο, δυσνόητα!"

Νίκας: "Δεν απαντάμε στον κ. Τατούλη"

Πολιτικά "ανύπαρκτο" χαρακτήρισε τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο νυν, ενώ προσέθεσε, μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος και η παράταξή του δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία ανταλλαγής "ύβρεων". Πάντως, ο κ. Νίκας δήλωσε πως ο ίδιος μπορεί να έχει διαφωνίες με στελέχη της Ν.Δ. και της Κυβέρνησης, αλλά είναι σταθερός ιδεολογικά. Κάλεσε δε την παράταξη Τατούλη ν' αφήσει το "λαό να κρίνει" ποιον επιθυμεί για Περιφερειάρχη, τον Οκτώβριο του 2023. Αρνήθηκε δε πως "παρακάλεσε" ώστε να λάβει την υποψηφιότητα το 2019, αναφέροντας πως ο ίδιος έκανε "χάρη" στο κόμμα του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.