Επικαιροτητα

Αρκαδία: Συμβάσεις για πέντε έργα υπέγραψε ο Π. Νίκας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Μεταξύ αυτών και η συντήρηση του  εθνικού δρόμου Τρίπολη – Πύργος, στο τμήμα από Κάψια έως Καρκαλού.

Συμβάσεις για σειρά έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 1.383.694,37 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τρίτη 30 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, ο κ. Νίκας υπέγραψε εργολαβικό συμφωνητικό για την με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ συντήρηση του εθνικού δρόμου Τρίπολη – Πύργος, στο τμήμα από Κάψια έως Καρκαλού.

Υπέγραψε επίσης, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, τρεις προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν η μία στην με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ αντικατάσταση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στους Χράνους, η δεύτερη στο με ίδιο προϋπολογισμό έργο προμήθειας χλοοτάπητα για το δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης και η τρίτη στην με προϋπολογισμό 35.000 ευρώ περίφραξη και διαμόρφωση του χώρου του θεάτρου στην Γέφυρα.

Τέλος, ο Π. Νίκας υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση προϋπολογισμού 24.694,37 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Πελετά – Βλησιδιά καθώς και μία ακόμα σύμβαση για την προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος με προϋπολογισμό 24.000 ευρώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.