Επικαιροτητα

Ξεκινά η ανάπλαση στα Μαγούλιανα

Οι εργασίες θα γίνουν σε όλη την έκτασή του, αποσκοπώντας στην αισθητική αναβάθμιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Γορτυνίας.

Αντικείμενο της σύμβασης, την οποία εκ μέρους του δήμου υπέγραψε ο δήμαρχος Στάθης Κούλης, αποτελεί η ανάπλαση του οικισμού Μαγουλιάνων Γορτυνίας, έργο συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, ο εν λόγω οικισμός, στην Δημοτική Ενότητα Βυτίνας, έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός και οι εργασίες ανάπλασης θα γίνουν σε όλη την έκτασή του, αποσκοπώντας στην αισθητική αναβάθμιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.