Επικαιροτητα

"Θα εξακολουθήσουμε ν' αγνοούμε την καταστροφική κριτική"

Απάντηση με αιχμές του Μανώλη Σκαντζού σε σχέση με όσα καταλογίζει στη διοίκηση Νίκα ο Π. Τατούλης. 

Αυτοψία έγινε τη Δευτέρα, 12/9/2022, από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο στο έργο «Βελτίωση, συντήρηση, αναβάθμιση ασφάλειας της Ε.Ο. Λεβιδίου - Κανδήλας - Αρχαίας Νεμέας», προϋπολογισμού 600.000€.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σκαντζός, αναφέρει: 

"Σήμερα, εκτελούνται στην Αρκαδία έργα προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ, έργα που αφορούν την οδική ασφάλεια σ’ ένα εκτεταμένο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.

Οι ανάγκες είναι πάρα πολλές διότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχαν εκτελεστεί έργα στο Νομό μας.

Η Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα, τηρώντας τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους πολίτες, ξεκίνησε την υλοποίηση αυτών των έργων, τηρώντας προτεραιότητες σε δρόμους όπου υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων ή όπου οι δρόμοι είναι εντελώς κατεστραμμένοι.

Θα εξακολουθήσουμε να αγνοούμε την καταστροφολογική κριτική και τα ψέματα από την αντιπολίτευση και κυρίως από την παράταξη του κ.Τατούλη.

Εμείς θα παρουσιάζουμε τα έργα στους πολίτες."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.