Επικαιροτητα

Τζιούμης: Αύριο διορθώνεται το λάθος στον Ανδριάντα του Μ. Δούνια

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Στην περιοχή του ναού της Μεταμόρφωσης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Τρίπολης. (VIDEO)

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε συνολικά στις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο λάθος που έχει γίνει στο πατρώνυμο του Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια το οποίο πρόκειται από αύριο να εμφανίζεται πλέον διορθωμένο. 

Σχετικά με τις  παρεμβάσεις που θα γίνουν στην περιοχή, ο κ. Τζιούμης σημείωσε ότι θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη των αθλοπαιδιών, ενώ πρόσθεσε ότι στη συγκεκριμένη γειτονιά είναι απαραίτητο να προχωρήσουν τα έργα καθώς η τελευταία παρέμβαση έγινε πριν από 50 χρόνια. 

Ακόμη ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε και στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χώρο του νεκροταφείου Τρίπολης το οποίο, ως γνωστόν, έχει χαρακτηριστεί ευρωπαϊκό μνημείο. Οπως είπε υπάρχει σχεδιασμός για την ανάπλαση από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ταλαγάνη ωστόσο πριν προχωρήσει οτιδήποτε θα πρέπει αρχικά να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.