Επικαιροτητα

Εγγραφή στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Η πρόσκληση απευθύνεται σε γονείς που δεν έλαβαν voucher και ενδιαφέρονται για εγγραφή του παιδιού τους στις δομές του Δήμου.

Ο Δήμος Τρίπολης καλεί τους γονείς, που μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ειδική εφαρμογή στην πλατφόρμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023, βρέθηκαν με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών αλλά δεν έλαβαν voucher και ενδιαφέρονται για εγγραφή του παιδιού τους στις δομές του Δήμου μας- 3° Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (1° ΚΔΑΠ), 7° Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (2° ΚΔΑΠ), ΚΔΑΠ Μαντινείας —Μηλιά Μαντινείας ), να προσέλθουν στο Δημαρχείο, στο ισόγειο- Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού (εργάσιμες ώρες) για να συμπληρώσουν μια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δομή της αρεσκείας τους έτσι ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της δομής που θα επιλέξουν έως και 31-07-2023 χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του 1ου και 2ου ΚΔΑΠ Τρίπολης είναι 16:15 μμ έως και 20:15 μμ, ενώ το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ Μαντινείας είναι 13:30 μμ έως και 20:30 μμ.

Προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, Παρασκευή 14-10-2022 και ώρα 14:00 μμ.

Σε περίπτωση που έχουμε υπεράριθμες αιτήσεις, η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της εκάστοτε αίτησης.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης
Μακαρούνης Δημήτριος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.