Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Κάνουμε έργο στα χωριά, για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Εργα αγροτικής οδοποιίας στον κάμπο της Κανδήλας επιθεώρησε σήμερα (03/10) ο δήμαρχος Τρίπολης.

Τον κάμπο της Κανδήλας, προκειμένου να διαπιστώσει τα υπό εξέλιξη έργα αγροτικής οδοποιίας, επισκέφθηκε την Δευτέρα (3/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Πρόκειται για εργασίες στο πλαίσιο εργολαβίας με προϋπολογισμό 1.400.000 € στις δημοτικές ενότητες Κορυθίου, Μαντινείας, Τεγέας και Λεβιδίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: "Είμαστε υπερήφανοι για το έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας. Υλοποιούμε διαρκώς εργολαβίες, με κονδύλια που εξασφαλίζουμε από χρηματοδοτικά προγράμματα, με στόχο να στηρίξουμε τον πρωτογενή μας τομέα.

Αυτό δεν αποτελεί απλώς μία ρητορική. Στην πράξη, κάνουμε έργο στα χωριά μας, για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Βάζουμε στην ίδια μοίρα την πόλη και τις τοπικές μας κοινότητες κι αυτό το αναγνωρίζουν οι παραγωγοί μας.

Δεν σταματάμε, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, ως το τέλος αυτής της δημοτικής θητείας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.