Επικαιροτητα

Λογαριασμοί ρεύματος: Παράταση στις απευθείας εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος

Δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις που δίνουν παράταση στις απευθείας επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και για τον Αύγουστο τόσο για επιχειρήσεις όσο και για οικιακούς καταναλωτές.

Όπως αναφέρουν οι αποφάσεις που πήραν ΦΕΚ η επιδότηση - έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος θα συνεχιστεί - ισχύσει κανονικά και για τον Αύγουστο καθώς οι προηγούμενες αποφάσεις ανέφεραν μέχρι και το μήνα Ιούλιο.

Για τους οικιακούς καταναλωτές

«Για το μήνα Αύγουστο του έτους 2022, δικαιούχοι είναι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι ειδικών τιμολογίων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) και Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ).».

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.