Επικαιροτητα

Στο επίδομα θέρμανσης και νέο καύσιμο

Σε μία ακόμη παρέμβαση προχωρά το κυβερνητικό επιτελείο για την ενίσχυση των πολιτών καθώς στο επίδομα θέρμανσης θα περιλαμβάνεται πλέον και η μπλε κηροζίνη (φωτιστικό πετρέλαιο).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πηγές του ΥΠΟΙΚ, πλέον στα καύσιμα που επιδοτούνται ενόψει του δύσκολου ενεργειακά χειμώνα προστείθεται πλέον και η η μπλε κηροζίνη η οποία χρησιμοποιείται σε σόμπες.

Αξίζει να τονιστεί ότι με αυτόν τον τρόπο εκπληρώνεται σχετικό αίτημα, που είχε απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, με επιστολή της προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην επιδότηση ανά λίτρο και το φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη), χύμα ή συσκευασμένο, στα πλαίσια της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των πολιτών.

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.