Επικαιροτητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σήμερα το σεμινάριο για τις εμπορικές εκθέσεις

Είναι δωρεάν και απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες-μέλη του Επιμελητηρίου και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών του και με αφορμή την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ως συνδιοργανωτής, διοργανώνει παρουσίαση – σεμινάριο με θέμα: «Οι Εμπορικές Εκθέσεις ως εργαλείο Marketing», τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου:

-Εκθέσεις ο πιο φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για:
Προβολή της Επιχείρησης
Παρακολούθηση της τάσης της αγοράς
Σύγκριση με τον ανταγωνισμό
Προώθηση συνεργασιών – πωλήσεων

-Η σωστή επιλογή της έκθεσης – Απόφαση συμμετοχής

-Η ολοκληρωμένη οργάνωση πριν την συμμετοχή – Οργάνωση συμμετοχής

-Η στοχευμένη πρόσκληση αγοραστών / πελατών

-Ο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους διαφορετικής κουλτούρας επισκέπτες

-Η αξιολόγηση του τελικού αποτελέσματος-  Έλεγχος Αποτελέσματος

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο κ. Ιωάννης Κριτσωτάκις, Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης - Συγγραφέας, με ειδίκευση στο Marketing Εξαγωγών & την Επικοινωνία.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πληροφορίες 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.