Επικαιροτητα

Τα ευχάριστα νέα για το φυσικό αέριο και ρεύμα και τα καύσιμα που προβληματίζουν

Με καλούς οιωνούς ξεκινά ο Νοέμβριος καθώς τόσο οι τιμές του ρεύματος όσο και οι διεθνείς τιμές στο πετρέλαιο είναι διαρκώς μειούμενες.

Όσο ο καιρός παραμένει σύμμαχος οι πολίτες δεν έχουν να φοβούνται για το εάν θα ανάψουν θέρμανση. Πού κυμαίνονται οι τιμές σε πετρέλαιο, ρεύμα, φυσικό αέριο.

Πετρέλαιο

Πέρα από την επιδότηση στην “πηγή” από το κράτος που φτάνει τα 25 λεπτά το λίτρο και ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου αλλά και το επίδομα θέρμανσης του οποίου η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει στα μέσα του μήνα οι εκπτώσεις των εταιρειών παραγωγής και εμπορίας συνεχίζονται. Με απόφασή της η HELLENiQ ENERGY παρατείνει έως τις 15 Νοεμβρίου την έκπτωση (6 λεπτά προ ΦΠΑ ή 7,5 λεπτά με ΦΠΑ, ανά λίτρο) στις εταιρείες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.