Επικαιροτητα

Υπογραφές για το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Φιλικών

Ο Κώστας Τζιούμης εξήρε τη διαχείριση στη ΔΕΥΑΤ.

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο υποδομής για την Τρίπολη. Την Πέμπτη 3/11/2022, υπογράφτηκε, στο Δημαρχείο της πόλης, η σύμβαση ανάμεσα στη ΔΕΥΑΤ και στον ανάδοχο κ. Καραλέκα για το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Φιλικών, ΟΗΕ και μέχρι την επέκταση Τεγέας και τα «Αρσενέικα».

Αρχικά, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρθηκε στη ΔΕΥΑΤ: "Είναι από τις λίγες ΔΕΥΑ στην Ελλάδα που δεν έχει χρέη, αυτό σημαίνει συνετή διαχείριση. Είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί υποδειγματικά. Θέλω να συγχαρώ διαχρονικά τις διοικήσεις, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Επιχείρησης."

Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης τόνισε: "Πρόκειται για έργο 2.500.000 ευρώ που αφορά την περιοχή Φιλικών, ΟΗΕ, Σπάρτης, το σταθμό ΟΣΕ ως το γήπεδο του Αστέρα.

Είναι μια περιοχή ευπαθής σε πλημμυρικά φαινόμενα. Με αυτό το έργο προσδοκούμε να λυθεί το πρόβλημα αυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής για την πόλη μας.

Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι να δοθεί έμφαση στα έργα υποδομής.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο σε τρεις ενότητες Μαντινείας, Κορυθίου και Τεγέας.

Επιπλέον, με το έργο αυτό θα βελτιωθεί η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού."

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Στέφανος Χατζόπουλος τόνισε τη σημασία του έργου που θα βοηθήσει μια περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η ΔΕΥΑΤ δεν σταματά εκεί και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που σχεδιάζονται για την περιοχή του γηπέδου του Παναρκαδικού, αλλά και το μεγάλο στοίχημα που αφορά τον περιφερειακό.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.