Επικαιροτητα

Με παλμό η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη

Για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, μειώσεις στην ενέργεια και καλύτερες συνθήκες ζωής διαμαρτυρήθηκαν συμπολίτες μας και στην Τρίπολη.

Μαζική και με δυναμισμό ήταν και η συγκέντρωση των σωματείων που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Τρίπολη, με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού, ενώ ακολούθως οι συγκεντρωθέντες πραγματοποιήσαν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Παναγιώτα Πανούση, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν οι Ανδρέας Γιαννόπουλος (πρόεδρος ΕΛΜΕ Αρκαδίας), Φιλένια Σκορδάκη (εκ μέρους φοιτητικών συλλόγων) και Παναγιώτης Καστρανός (από τις συνταξιουχικές οργανώσεις). 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.