Επικαιροτητα

Μεγαλόπολη: Επικαιροποίηση μελέτης για το Επιχειρηματικό Πάρκο

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στην επικαιροποίηση της εκπονηθείσας μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης προέβη η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εν λόγω πράξη χρηματοδοτήθηκε με 74.400 ευρώ, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του “Πράσινου Ταμείου” -για έργα και δράσεις με στόχο την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στον Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε. Αρκαδίας- με την διάθεση πίστωσης 31.412.033,10 ευρώ για την υλοποίησή του από τα έσοδα των πλειστηριασμών δικαιωμάτων εκπομπών 2018.

Η  ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης θα συμβάλει στην διατήρηση και ενίσχυση της απασχόλησης στην ευρύτερη περιοχή, με τη δημιουργία ισοδύναμων θέσεων απασχόλησης, τόσο κατά την διάρκεια κατασκευής των έργων υποδομήςν όσο και κατά την διάρκεια ανάπτυξης του.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.