Επικαιροτητα

Ημερίδα ενημέρωσης για τον Αρχαίο Ορχομενό στο Λεβίδι

Φωτογραφία: tripolis.gr

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει πάντοτε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου μας»

Σε ημερίδα ενημέρωσης για την Ιστορία του Αρχαίου Ορχομενού παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Παρασκευής (25/11/2022), στο Μουσείο «Αλεξανδρος Παπαναστασίου» Λεβιδίου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λεβιδίου, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και μίλησε η αρχαιολόγος κα. Μιγγίνα  Ισαβέλλα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει πάντοτε πρωτοβουλίες οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου μας. Διαρκώς, οργανώνονται δράσεις ανάδειξης του Αρχαίου Ορχομενού, με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Καστούμη.

Είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό οι μαθήτριες και οι μαθητές της περιοχής μας να ενημερώνονται, να γνωρίζουν την πλούσια ιστορία μας και προς αυτή την κατεύθυνση στόχευσε η σημερινή, εξαιρετική εκδήλωση του Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου. Συγχαρητήρια σε όλους».

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.