Επικαιροτητα

Αναμνηστική δόση σε τρόφιμους στο Δεκάζειο Γηροκομείο (pics)

Κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Τρίπολης βρεθηκε στο γηροκομείο το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2022.

Σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε σήμερα ο διευθυντής του Κέντρου, Γεώργιος Κούβελας:

Σήμερα, Κλιμάκιο του Κ.Υ Τρίπολης επισκεφθήκαμε ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κ.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ το ΔΕΚΑΖΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Τριπόλεως, με σκοπό τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου κατά της  covid-19  των τροφίμων του ιδρύματος.

Αδήριτη ήταν η ανάγκη του εμβολιασμού των γερόντων, λόγω της ευπάθειας,του πολυπαθολογικού προφίλ τους αλλά και της παραμονής τους σε  κλειστό περιβάλλον.

Θα ήθελα ολοκάρδια να  ευχαριστήσω τον ΔΕΣΠΟΤΗ  ΜΑΣ για την υποδοχή και τη ζεστασιά της αγάπης του και να  τον  συγχαρώ, γιατί με την εμπνευσμένη του καθοδήγηση και την ανύστακτη φροντίδα του τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας λειτουργούν κατά τρόπο υποδειγματικό προσφέροντας τη θαλπωρή τους σε ανθρώπους που τόσο την έχουν ανάγκη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.