Επικαιροτητα

Η απάντηση Σκαντζού στη Λαϊκή Συσπείρωση

Τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με αφορμή τα έργα στη λίμνη Λάδωνα.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Σκαντζός αναφέρει:

Αναφορικά με την καταγγελία για την ζημιά που υπέστη το έργο που εκτελείται στην περιοχή της Λίμνης Λάδωνα έχω να επισημάνω τα εξής :

Δεν επρόκειτο για μια πρώτη βροχούλα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” αλλά για σημαντική βροχόπτωση και αυτό αποδεικνύεται από την σημαντική διάβρωση που έχει υποστεί το έδαφος περίπου 2 μέτρα βάθος που σημαίνει ότι από εκεί πέρασε χείμαρρος.

Το έργο είναι ημιτελές και στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ολοκληρωθεί η σκάλα και γι’ αυτό επήλθε η πτώση του τοιχίου σε μήκος 6-7 μέτρων περίπου έναντι 150 μέτρων του συνολικού τοιχίου.

Η έκταση της ζημιάς είναι πάρα πολύ μικρή, ήδη με εντολή της τεχνικής υπηρεσίας έχει επιληφθεί ο εργολάβος για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η αποκατάσταση θα λάβει χώρα και θα πραγματοποιηθεί σε 2-3 μέρες.

Η αποκατάσταση θα γίνει με ευθύνη του εργολάβου και το  κόστος θα το αναλάβει ο εργολάβος. Εάν χρειαστεί στο συγκεκριμένο σημείο αντιπλημμυρικό έργο θα επιληφθεί η υπηρεσία.

Άρα, λοιπόν, βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται και από τις πολιτικές παρατάξεις αλλά  και από αυτούς που σπεύδουν να υιοθετήσουν τα καταγγελλόμενα χωρίς έρευνα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.