Επικαιροτητα

Συνέχεια στον... χαρτοπόλεμο Σμυρνιώτη-Καρούντζου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Μετά την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου Τρίπολης ανταπάντησε ο πρώην δήμαρχος!

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιάννης Σμυρνιώτης έγραψε συγκεκριμένα:

Αγαπητή Elen Karountzou αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σου να δικαιολoγήσεις τα αδικαιολόγητα αφήνοντας τον κ. Τζιούμη προς τον οποίον απηύθυνα τα ερωτήματα στο απυρόβλητο.

Τώρα, σχετικά με την απειλή μηνύσεων θα σας συνιστούσα να προσφύγετε στην δικαιοσύνη πρώτα κατά του μέσου - φιλικού σας αν δεν κάνω λάθος - που δημοσίευσε, κατ' αποκλειστότητα μάλιστα, την χθεσινή σου τοποθέτηση, την οποία και σχολίασα, ότι  η έναρξη λειτουργίας του Χριστογεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Άρεως μετατίθεται από τις 26/12 στις 17/12. 

Τέλος, η σημερινή "ανάλυσή" σου ότι συνιστά λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού η ύπαρξη από 17/12 κάποιων επιπλέον σημείων πώλησης προϊόντων στην Πλατεία Άρεως δεν πείθει γιατί απλά  χειμώνα - καλοκαίρι υπάρχουν σημεία πώλησης εποχικών ή   μη προϊόντων (λουκουμάδες, κάστανα, καλαμπόκι κ.λ.π.).

Καλές γιορτές!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.