Επικαιροτητα

"Επίθεση" Καρούντζου σε Σμυρνιώτη για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συνέχισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- 15 Δεκεμβρίου 2022- την αντιπαράθεσή της με τον κ. Σμυρνιώτη

Η κ. Καρούντζου ζήτησε από τον κ. Σμυρνιώτη ν' ανακαλέσει εκφράσεις που χρησιμοποίησε o δεύτερος σε ανάρτησή του στο facebook, με τις οποίες άφησε σαφή υπονοούμενα για την αύξηση του κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Ο κ. Σμυρνιώτης βασίστηκε σε δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Τρίπολης να δηλώσει πως θα ήταν καλύτερο να βασίζεται (ο κ. Σμυρνιώτης) στις αποφάσεις που και ο ίδιος ψηφίζει και όχι μόνο σε δημοσιεύματα. Ο κ. Τζιούμης, ουσιαστικά, δήλωσε πως ο κ. Σμυρνιώτης προσπαθεί να κάνει "αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση".

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από το πότε ξεκινάει η λειτουργία του Χωριού και πως και συνεχίστηκε επί θεμάτων που αφορούν τις αντίστοιχες εκδηλώσεις του 2019, ενώ ο κ. Σμυρνιώτης δεν ανακάλεσε τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε στα social media.

To αποτέλεσμα: Όλοι συμφώνησαν πως όλοι κρίνονται από τους δημότες..

Επί της ουσίας: Η Δημοτική Αρχή κατηγορεί τον κ. Σμυρνιώτη πως "εκμεταλλεύτηκε" μια "παρανόηση" που δημιουργήθηκε από το δημοσιευμένο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου ν' ασκήσει αντιπολίτευση, άνευ ουσίας- κατά τη Δημοτική Αρχή, πάντα. Αποό την πλευρά του, ο κ. Σμυρνιώτης "επεκτάθηκε", αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του 2019, που "άφησαν προίκα" στο Δήμο μια δικαστική διαμάχη με συγκεκριμένο επαγγελματία. Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχει, επανειλημμένα, δηλώσει πως ο Δήμος θα δικαιωθεί, γεγονός, όμως, που μένει ν' αποδειχθεί. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, όταν ανακοινώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την παρούσα περίοδο, υπήρξε αρκετά έντονη κριτική απέναντι στην, περιγραφόμενη ως, "ένδειά" τους. Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει πως, ειδικά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα είναι, φέτος, "υποδειγματικό", γεγονός, επίσης, που μένει ν' αποδειχθεί.

 Τέλος, ενώ το βασικό ζήτημα του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, καθώς είναι δεδομένη η ψήφισή του και έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, το ενδιαφέρον, αναπόφευκτα, εστιάστηκε σε δευτερεύοντα ζητήματα..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.