Επικαιροτητα

Τζιούμης: Τα έσοδα από την ελεγχόμενη στάθμευση είναι 40.000 ευρώ

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης

Ο κ. Τζιούμης απάντησε σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Βαγγέλη Γούργαρη (Λαϊκή Συσπείρωση), ο οποίος έθιξε, επίσης, το θέμα των απορριμμάτων, αναφέροντας πως λαμβάνονται αποφάσεις που θίγουν το Δήμο Τρίπολης, ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης στον Φορέα Διαχείρισης - οι κ. Σμυρνιώτης και Λαγός- ήρθαν σε αντιπαράθεση, σχετικά με τη στάση του καθενός εντός του οργάνου. Ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε πως λόγος αντίδρασης θα υφίσταται όταν η μονάδα διαχείρισης της Παλαιόχουνης πλησιάσει στα όρια του όγκου των απορριμμάτων που, σύμφωνα με περιβαλλοντικούς όρους, δύναται να διαχειριστεί.

Οι κ. Τζιούμης και Σμυρνιώτης συμφώνησαν πως η προσπάθεια πρέπει να εστιαστεί στην, όσο το δυνατόν συντομότερη, λειτουργία των άλλων δυο μονάδων, σε Καλλιρόη και Σκάλα. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η μεν Καλλιρόη πιθανώς θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 2023 αλλά..."μερικώς", ενώ η Σκάλα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στην Τρίπολη- 8 Δεκεμβρίου 2022-, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το..2024!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.