Επικαιροτητα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας: Καμπάνια συγκέντρωσης ειδών για απεργούς

Συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη υγιεινής, ενώ δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης και χρηματικού ποσού.

Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας αναφέρεται: 

Εδώ και 4 μήνες το Σωματείο Εργαζομένων στην Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην εκδικητική απόλυση συναδέλφων τους, διεκδικώντας παράλληλα την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με την εργοδοτική αυθαιρεσία αλλά και την κρατική καταστολή μέσω άγριων επιθέσεων από δυνάμεις των ΜΑΤ. Μια τόσο μακρόχρονη και σκληρή αντιπαράθεση χρειάζεται την συμπαράσταση και στήριξη όλων μας, άλλωστε η διαμάχη είναι ανισοβαρής από την πλευρά των μελών του Σωματείου που βρίσκονται πλέον στο φάσμα της επιβίωσης.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» ενώνει τις δυνάμεις της με το ευρύ κίνημα αλληλεγγύης υπέρ των απεργών και απολυμένων της οινοποιίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, γιατί ο αγώνας τους είναι ο αγώνας όλων μας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ντοματοχυμούς, γάλα, ζάχαρη αλεύρι φρυγανιές, μπισκότα, κλπ)
Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες κλπ)

Για κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
BIC: ETHNGR AA
Αριθμός Λογαριασμού: 040/018328-82
IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882
Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Με την ένδειξη ΑΠΕΡΓΟΙ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ (είναι υποχρεωτικό)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2710227181 (Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αρκαδίας ,Δεληγιάννη 8 καθημερινά, 11:00π.μ.-1:00μ.μ.)

Νομαρχιακή Επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.