Επικαιροτητα

Tζιούμης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης (vid)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1/2023) στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης.

Την πίτα ευλόγησε ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαος Μαρίνης ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος, που αφορά την παραχώρηση ενός χώρου για τη λειτουργία γραφείων του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχήθηκε για το νέο έτος και προσέθεσε ότι «δουλειά του κάθε Δήμου είναι να υπηρετεί τους δημότες. Αυτό το κάνουν οι αιρετοί, αλλά κυρίως το κάνουν οι εργαζόμενοι του δήμου. Εμείς οι αιρετοί είμαστε περαστικοί, εσείς είσαστε μόνιμοι και έχετε στις πλάτες σας το μεγαλύτερο βάρος για να επιτευχθεί η αποστολή του Δήμου. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους σας για τη συνεργασία που έχουμε, που θεωρώ ότι είναι εποικοδομητική. Πολλές φορές οι υπάλληλοι του δήμου ήταν παρεξηγημένοι στην κοινωνία. Από την προσωπική μου εμπειρία θεωρώ ότι όλες και όλοι καταβάλετε το μέγιστο των προσπαθειών. Το 2023 είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών. Δεν θέλω αυτό να σας επηρεάσει καθόλου.»

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κυρία Γεωργία Παναγοπούλου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, κ. Νίκος Τσιαμούλος, κ. Δημήτρης Βόσνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Παναγιώτης Παράσχος.

 

Δείτε εδώ το σχετικό video

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.