Επικαιροτητα

"Αμείλικτη η πραγματικότητα για τον κ. Τζιούμη"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Συγκριτικό πίνακα με τα έργα της θητείας του κι αυτής της νυν δημοτικής Αρχής ανάρτησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης η σημερινή διοίκηση με δυο παραπάνω μήνες θητείας από το σύνολο της δικής μας το υλοποιηθέν έργο του  "ανήλθε" στο 57,5% του αντίστοιχου δικού μας. 

Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τζιούμης να παρουσιαστεί - προεκλογική περίοδος γαρ - ως ο Δήμαρχος των έργων η πραγματικότητα  είναι αμείλικτη. Μετά την δημοσίευση και των αποτελεσμάτων της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2022 με δυο παραπάνω μήνες θητείας από το σύνολο της δικής μας το υλοποιηθέν έργο του  "ανήλθε" στο 57,5% του αντίστοιχου δικού μας. Θα του συνιστούσα λοιπόν να σταματήσει να χρησιμοποιεί το "ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ" και να τάζει - στην προσπάθειά του να προσεταιριστεί τους εν ενεργεία Προέδρους των Κοινοτήτων μας εν όψει των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου - δεξιά και αριστερά "έργα" που ακόμα βρίσκονται στη φαντασία του γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι πολύ σύντομα  δημότες και πρόεδροι να αντιληφθούν ότι απλά ... τους "δουλεύει".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.