Επικαιροτητα

Tρίπολη: "Βροντερό παρών" του ΠΑΣΟΚ στο Πνευματικό Κέντρο (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Παρουσίαση του βιβλίου "ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ: Μια προσχηματική πόλωση- Κατασκευασμένες διαφωνίες, υπαρκτές ομοιότητες" στην Τρίπολη- Tετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Πέμπτος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι, ως γνωστόν, ένας έμπειρος πολιτικός με, ήδη, μακρά πορεία στην Ελληνική πολιτική "σκηνή".

Με το παρών συγγραφικό πόνημα, επιχειρεί να "προσφέρει" στην προεκλογική αντιπαράθεση και, κυρίως, στον προεκλογικό λόγο του κόμματος του, κάποια σαφή επιχειρήματα σχετικά με τις "ομοιότητες" που, κατ' αυτόν, παρουσιάζουν ως προς την πολιτική τους πρακτική τα δυο πρώτα σε δύναμη κόμματα της Βουλής.

Μ' αυτό τον τρόπο, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιχειρεί να ενδυναμώσει την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ περί μη "συμπόρευσής" του είτε με τη Ν.Δ. είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αλλά και να οριοθετήσει την διακριτή θέση της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας εντός του εγχώριου, προεκλογικού σκηνικού.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, που συνέγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, στην Τρίπολη, υπήρξε σημαντική παρουσία απλών πολιτών αλλά και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- του πρώτου βαθμού, συγκεκριμένα- που πρόσκεινται στον συγκεκριμένο κομματικό χώρο. Ανάμεσά τους, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ. Τσιαμούλος και Βόσνος. Επιπρόσθετα, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Λαγός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης. 

"Ηχηρή" η απουσία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο οποίος, όπως μας δήλωσε, δεν έλαβε καν πρόσκληση για να παραβρεθεί στην εκδήλωση..

Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετείχαν ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης, ο πολιτικός επιστήμονας Λευτέρης Κουσούλης και η Γραμματές της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.