Επικαιροτητα

"Σουρωτήρι" το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου (vd)

Φωτογραφία: screenshot

Φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφουν εικόνες που σίγουρα δεν περιποιούν τιμή για κανέναν...

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση που πλήττει από το πρωί κι αυτή την περιοχή της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, "μπάζουν νερά" τα εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, το εφημερίο των αγροτικών ιατρών και το γυναικολογικό ιατρείο!

Διαβάστε τι ακριβώς γράφεται στα κοινωνικά δίκτυα: 

Κέντρο υγείας Λεωνιδίου, 1η ημέρα έντονης βροχόπτωσης. Βλέπουμε κατά σειρά ένα από εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, το εφημερείο των αγροτικών ιατρών και το γυναικολογικό ιατρείο. Προφανώς σήμερα τη βγάζουμε με κλειστά φώτα ώστε να αποφύγουμε πιθανή ηλεκτροπληξία (καθώς το νερό από την οροφή φτάνει μέσα στις λάμπες και από εκεί στο πάτωμα) , χωρίς ίντερνετ ανά διαστήματα και με συχνές διακοπές ρεύματος. Επομένως πρακτικά δεν μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας σήμερα σε έναν τόπο που απέχει τουλάχιστον 1μισι ώρα από τα κοντινότερα νοσοκομεία (Τρίπολη, Άργος, Σπάρτη) -και αυτό με δρόμους επικίνδυνους ειδικά με τέτοια καιρικά φαινόμενα- και που συνολικά φιλοξενεί 8 με 9 χιλιάδες άτομα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.