Επικαιροτητα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βάστα Μεγαλόπολης

Έως και τις 19 Ιουλίου 2023, αναφέρει η απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Στην κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας προέβη με σχετικές αποφάσεις του ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα με την πρώτη απόφαση κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 19 Ιουλίου, η Δημοτική Κοινότητα Βάστα, του Δήμου Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία, "για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από τις 19 και 20-1-2023 στην παραπάνω περιοχή".

Με τη δεύτερη σχετική απόφαση, κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 20 Ιουλίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Ανω Μέλπειας, Κάτω Μέλπειας, Διαβολιτσίου, Αγριλόβουνου, Δασοχωρίου και Καρνασίου της Δημοτικής Ενότητας Ανδανίας, του Δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία, «για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από την 20-01-2023 στις παραπάνω περιοχές».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.