Επικαιροτητα

Αρκαδία: "Εν ευθέτω χρόνω" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ..

Φωτογραφία: kinimaallagis.gr

Δεν πρόκειται ν' ανακοινωθεί σήμερα, Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, η σύσταση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του arcadia 938.gr, η επίσημη ανακοίνωση είναι πιθανό να καθυστερήσει αρκετά..Προφανώς, η εισήγηση που δέχθηκε η Κεντρική Επιτροπή- και περιελάμβανε τα ονόματα των κυρίων Κωνσταντινόπουλου, Γιαννακούρα και Σπυρόπουλου-, θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχέστερα..

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό πως ο κ. Αποστόλης Σπυρόπουλος (γιος του εκλιπόντος Ροβέρτου Σπυρόπουλου, πρώην Υπουργού, Βουλευτή και Δοικητή του ΙΚΑ), ήδη απέσυρε την υποψηφιότητά του, αφήνοντας "αιχμές" για την ηγεσία του κόμματος. Οι..."αναταράξεις" στο ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την Αρκαδία, τουλάχιστον, συνεχίζονται, ενώ το κόμμα προσπαθεί να κάνει ένα "νέο ξεκίνημα" στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές..

Ουσιαστικά, μένει ν' ανακοινωθούν οι υποψήφιοι σε μονοεδρικές Περιφέρειες- όπου το ΠΑΣΟΚ δεν έχει, ουσιαστικά, ελπίδες να εκλέξει Βουλευτή- και στη Λακωνία, όπου υπάρχει μόνο μια υποψήφια..

Σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες, αξιοσημείωτο είναι πως στη Μεσσηνία "κατεβαίνει" ως υποψήφιος ο γνωστός φωτογράφος και εικαστικός, Σπύρος Πώρος, αλλά και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Δήμητρα Λυμπεροπούλου. 

Τέλος, το επάγγελμα που αναφέρεται πως εξασκεί ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου- που, φυσικά, θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα- ήταν..."Σχολή Κοινωνιολογίας", για να γίνει, αργότερα, "Πρώην Πρωθυπουργός"..

Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε παλαιότερη ομιλία του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.