Επικαιροτητα

Επιμελητήριο: Για 3η φορά "Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος" ο Αρης Σκλαβενίτης

Φωτογραφία: arcadianet.gr

Ο εισηγητής του σεμιναρίου «Savoir Vivre και η Τέχνη του Στησίματος του Τραπεζιού» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ο καλύτερος Έλληνας Οινοχόος (2016, 2019) Άρης Σκλαβενίτης, που είχαμε την τιμή να μας διδάξει για τo "Savoir Vivre και η Τέχνη του στησίματος του τραπεζιού" στο σεμινάριο που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας στις 8 Ιουλίου 2021, γίνεται κάτοχος, για τρίτη φορά του πρώτου τίτλου «Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος» στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργανώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Αποδεικνύεται, για ακόμη μία φορά, πως το Επιμελητήριο Αρκαδίας επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των μελών του, με επιλογή εκπαιδευτών που έχουν υψηλό επίπεδο αναγνωρισμένου κύρους. 

Τέτοιες διακρίσεις, μεγάλης εμβέλειας, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τις δράσεις και την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο Αρκαδίας στα μέλη του.

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.