Επικαιροτητα

Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

"Η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του χθες, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην σημαντική προσφορά του Κέντρου Υγείας της αρκαδικής πρωτεύουσας, στο οποίο έχουν διενεργηθεί πάνω από 8.000 εμβολιασμοί, επισημαίνοντας παράλληλα ότι από το εν λόγω Κ.Υ. έχουν γίνει 3.000 κατ’ οίκον εμβολιασμοί -με τη συνδρομή και της Περιφέρειας η οποία παρείχε οχήματα για τον σκοπό αυτό, όποτε χρειάστηκε.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, εξέφρασε ευχαριστίες, τόσο προς τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γιώργο Κούβελα, όσο και προς το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για το εξαιρετικό, όπως είπε, έργο και την προσφορά τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.