Επικαιροτητα

Ανακοίνωση της "Mορέας Α.Ε." για την επιδείνωση του καιρού

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου "Μορέας Α.Ε."

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το βράδυ του Σαββάτου 4/2 αναμένονται κατά τόπους χιονοπτώσεις στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας/Σπάρτης. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μεριμνήσουν για τα ακόλουθα:

 

Να έχουν στο όχημά τους τις προβλεπόμενες από τη Νομοθεσία αντιολισθητικές αλυσίδες και να έχουν ενημερωθεί για τον τρόπο τοποθέτησης και χρήσης τους.

Να έχουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.

Να προσαρμόζουν τον τρόπο οδήγησης και την ταχύτητά τους σύμφωνα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Να τηρούν αυστηρά απόσταση ασφαλείας από τα εκχιονιστικά μηχανήματα και μην τα  προσπερνούν, παρακωλύοντας το έργο τους.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τυχόν στάση του οχήματος να γίνεται μόνο δεξιά. Η αριστερή λωρίδα πρέπει να παραμένει πάντα ανοιχτή, ώστε να διέρχονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν στο 1025 ή στο 2710-562.000.

Παρακολουθείστε το βίντεο για την ασφαλή οδήγηση στο χιόνι:https://bit.ly/2SSQVNb

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.