Επικαιροτητα

Τρίπολη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης

Δεδομένου των χαμηλών θερμοκρασιών και του έντονου παγετού, που θα επικρατήσουν κυρίως τις πρωινές ώρες στην Αρκαδία, ο Δήμος Τρίπολης με εντολή του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών μόνο στις Δημοτικές Ενότητες Λεβιδίου και Σκυρίτιδας, καθώς και το ειδικό σχολείο Κάψια, για αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. 

Τα μαθήματα στις παραπάνω σχολικές μονάδες θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. 

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες και στους ηλικιωμένους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις .

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.