Επικαιροτητα

Ο πρωτογενής τομέας στη Β. Κυνουρία στο επίκεντρο συνάντησης

Φωτογραφία: boriakinouria.gov.gr

Παρουσία του δημάρχου Γ. Καμπύλη και μελών της  Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη, μελών της Δημοτικής Αρχής, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας κ. Παναγιώτη Αποστολόπουλου και των μελών αυτής, του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Βόρειας Κυνουρίας κ. Στέλιου Μήτση καθώς και των μελών της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. 

Επίσης στη συνάντηση παρευρέθηκε ο κ. Γιώργος Κατσούλης μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί ενώ παράλληλα τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα μέλη της Δημοτικής αρχής τους μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής καθώς τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή για την ενίσχυση της παραγωγής και την ενημέρωση των παραγωγών.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.