Επικαιροτητα

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Γορτυνία, Β. Κυνουρία

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Κλειστές θα παραμείνουν οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠΑμεΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση του καιρού και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή μας καθιστούν αναγκαία την αναστολή λειτουργίας.   Εφιστούμε την προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών και αυτές συνίσταται να πραγματοποιούνται μόνο σε απόλυτη ανάγκη.

Επίσης με ανακοίνωσή του  ο δήμος Γορτυνίας γνωστοποιεί την απόφαση του δημάρχου κ. Ευστάθιου Κούλη σύμφωνα με την οποία:

Α. Την παράταση της προσωρινής διακοπής των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (πιθανή χιονόπτωση, ισχυρός παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες) και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.

Β. Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει για την 07η Φεβρουαρίου 2023.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.