Επικαιροτητα

Χαρταετό στην Αρκαδία θα... υψώσουν αρκετοί επισκέπτες

Τρεις αρκαδικοί προορισμοί μεταξύ των κορυφαίων επιλογών των ταξιδευτών για τα Κούλουμα!

Για το επόμενο τριήμερο, αυτό της Καθαράς Δευτέρας (24/2-27/2), προετοιμάζονται ήδη όσοι θέλουν να ταξιδέψουν και αυτό φαίνεται από τις κρατήσεις που έχουν γίνει σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σημειώνεται πως η χειμερινή σεζόν εξελίσσεται ικανοποιητικά, τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών και τα πρώτα θετικά μηνύματα φάνηκαν από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, όταν οι πληρότητες άγγιξαν το 100% στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών. 

Ακολούθησαν οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το τριήμερο των Φώτων, αλλά και σχεδόν στο σύνολο των Σαββατοκύριακων της νέας χρονιάς με υψηλές πληρότητες επίσης. Επιπλέον το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων ανέβασε κατακόρυφα την ζήτηση στα κοντινά καταλύματα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, έντονη κινητικότητα καταγράφεται στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας, με τις προ-κρατήσεις  στη Δημητσάνα, τη Βυτίνα και τη Στεμνίτσα, να αγγίζουν το 88% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις στους Αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από 378€ έως και 697€.  Οι Αρκαδικοί προορισμοί, διαθέτουν προς μίσθωση κυρίως ολόκληρα αρχοντικά 80τμ -120τμ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.