Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε δουλειά παντού (pics)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Σε εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας και των υποδομών προχωρά ο Δήμος Τρίπολης.

Τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις τόσο στην Τρίπολη όσο και στα χωριά Φτέρη, Στάδιο, Καμάρι, Γαρέα, Μαγούλα, Κερασίτσα , Λίμνη, Κώμη και Αραχαμίτες.

Πρόκειται για εργασίες οι οποίες αφορούν τη διάνοιξη και τον καθαρισμό χανδάκων, κλαδέματα και αποψιλώσεις, χαλικοστρώσεις, αλλά και εργασίες με το εκσκαφτικό μηχάνημα του Δήμου.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: "Οι ανάγκες για την πόλη και τα χωριά μας είναι διαρκείς. Η δημοτική μας αρχή δεν επαναπαύεται και βρίσκεται καθημερινά σε κάθε γωνιά του δήμου μας, για να έργα και παρεμβάσεις. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας και με γνώμονα τις δυνατότητες του δήμου Τρίπολης, προχωράμε σε εργασίες.

Δεν διαχωρίζουμε την πόλη από τα χωριά μας. Αυτό πράξαμε από την αρχή της πρώτης θητείας μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Όλοι οι καλοπροαίρετοι συνδημότες μας το αναγνωρίζουν. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε δουλειά παντού".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.