Επικαιροτητα

Κόντρα Τζιούμη-Σμυρνιώτη για τον πρωτογενή τομέα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανταλλαγή αιχμηρών μηνυμάτων μέσω των κοινωνικών δικτύων ανάμεσα στον νυν και τον πρώην δήμαρχο Τρίπολης.

Την αρχή έκανε ο πρώην δήμαρχος Ιωάννης Σμυρνιώτης ο οποίος αναφερόμενος στην εκδήλωση της Τρίτης στο Στενό έκανε λόγο για "συγγενείς και φίλους", ενώ ακολούθως αντιπαρέταξε μία αντίστοιχη εκδήλωση επί δικής του δημαρχίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμυρνιώτης έγραψε: Φωτογραφίες από την χθεσινή ημερίδα μεταξύ "συγγενών" και "φίλων" για τα μήλα Πιλαφά στο Στενό και αυτή του 2011 με την οποία ξεκινήσαμε απ' τον πρώτο χρόνο της θητείας μας  μια οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης του προϊόντος με διανομή εντύπου υλικού και συσκευασμένων μήλων στα σχολεία και τα στρατόπεδα της Τρίπολης, σε μεγάλα super markets της Αθήνας, συμμετοχή σε εκθέσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό  κ.λ.π. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. Βέβαια ο εκ μεταγραφής νέος Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και παράλληλα ανάδοχος υπηρεσιών και προμηθειών γεωπονικού αντικειμένου του Δήμου Τρίπολης μας "επέπληξε" σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί κατά την γνώμη του τα μήλα που τότε διανέμαμε ήταν ...μικρά.

 

Δεν άργησε να έλθει και η απάντηση από τον Κώστα Τζιούμη:

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας γνωρίζουν πολύ καλά το «έργο»του κ. Σμυρνιώτη στον πρωτογενή τομέα.

Το έκριναν μάλιστα,όχι μία, αλλά δύο φορές ,το 2014 και το 2019.

Εγώ δεν πρόκειται να το σχολιάσω.

 Θα σχολιάσω όμως τους προσβλητικούς του χαρακτηρισμούς (ημερίδα μεταξύ «συγγενών» και «φίλων»), απέναντι σε προέδρους τοπικών κοινοτήτων και δεκάδες αγρότες,κυρίως νέους, που παρευρέθησαν στην χθεσινή ημερίδα.

Τα σχόλια δικά σας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.